Collection By Schiang Living

-25%

&Tradition In Between SK2 Spisestol

Mål 54 × 58 × 77 cm

-25%

In between SK2 spisestol fra &tradition er designet af Sami Kallio. Stolen med sæde i silk læder er designet til at give optimal komfort og støtte, så man altid vil sidde godt når man samles om spiseborde. Den smukke stol vil passe flot ind i enhver indretning. In Between kollektionen består af række smukke og stilrene stole og borde.

Sædehøjde: 45 cm

  • Eg olie m. cognac silk læder
  • Røget eg m. sort silk læder
  • Sortlakeret eg m. sort silk læder
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
184 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 3.672 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 184 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.672 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 3-4 uger
4.895,00 kr. 3.671,25 kr.

&Tradition In Between Serie

In Between, designet af Sami Kallio, er en serie af interessante borde og stole i forskellige størrelser. De fælles træk for serien er det geometriske og organiske design der mødes, lavet som reference til den skandinaviske designhistorie. Se hele serien ved at følge linket på knappen.

&TRADITION

&Tradition hylder den danske designhistorie ved at bygge bro mellem de mange tidsløse klassikere og det moderne hjem.

&Tradition genudgiver mange af de største danske designikoner, bl.a. Pantons modkulturelle Flowerpot-serie eller Arne Jacobsens Bellevue lamper. Møbler der kun har eksisteret i begrænset mængde tidligere, bl.a. Mayor-sofaen og Lille Petra-lænestolen, bliver genoplivet fra skitser og sat i produktion for første gang.

I dag arbejder &Tradition sammen med nogle af de førende designere fra hele verden bl.a Jaime Hayōn, SPACE Copenhagen, Sami Kallio og Anderssen & Voll.

Indkøbskurv