Collection By Schiang Living

-25%

&Tradition In Between SK1 Spisestol

Mål 54 × 58 × 77 cm

-25%

In between SK1 spisestol fra &tradition er designet af Sami Kallio. Stolen, som har et tidløse look, passer perfekt i enhver indretning, og den passer smukt til de fleste omgivelser. In Between kollektionen består af række smukke og stilrene stole og borde.

Sædehøjde: 45 cm

  • Eg olie
  • Røget eg
  • Sortlakeret eg
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
120 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.397 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 120 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.397 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 3-4 uger
3.195,00 kr. 2.396,25 kr.

&Tradition In Between Serie

In Between, designet af Sami Kallio, er en serie af interessante borde og stole i forskellige størrelser. De fælles træk for serien er det geometriske og organiske design der mødes, lavet som reference til den skandinaviske designhistorie. Se hele serien ved at følge linket på knappen.

&TRADITION

&Tradition hylder den danske designhistorie ved at bygge bro mellem de mange tidsløse klassikere og det moderne hjem.

&Tradition genudgiver mange af de største danske designikoner, bl.a. Pantons modkulturelle Flowerpot-serie eller Arne Jacobsens Bellevue lamper. Møbler der kun har eksisteret i begrænset mængde tidligere, bl.a. Mayor-sofaen og Lille Petra-lænestolen, bliver genoplivet fra skitser og sat i produktion for første gang.

I dag arbejder &Tradition sammen med nogle af de førende designere fra hele verden bl.a Jaime Hayōn, SPACE Copenhagen, Sami Kallio og Anderssen & Voll.

Indkøbskurv