Collection By Schiang Living

-23%

&Tradition Flowerpot VP2

-23%

Flowerpot VP2 pendel er en del af Flowerpot serien designet af Verner Panton. Flowerpot serien består af pendler og bordlamper i forskellige størrelse samt en lang række smukke farver. Med sit tidsløse design, vil lampen altid hænge og pynte pænt i hjemmet. Flowerpot VP2 er med en diameter på 50 cm den største pendel i serien. 

Størrelse: Ø50 cm

  • Dark Green
  • Grey Beige
  • Mat hvid
  • Mat sort
  • Matt Light Grey
  • Mustard
  • Red Brown
  • Stone Blue
  • White
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
109 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.172 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 109 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.172 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 3-5 dage
4.195,00 kr. 2.895,00 kr.

&Tradition Flowerpot Serie

60’ernes Flower Power-bevægelse var Verner Pantons hovedinspiration bag den, nu legendariske, Flowerpot lampeserie. Verner Panton formgav lamperne i 1968 i hans Panton-esque stil – defineret af simple men abstrakte former, i mange forskellige mættede og legende farver. Pantons mål med lampen var at skabe et produkt, der udfordrede folk til at tænke lidt mere moderne.

&tradition and tradition andtradition miljø billeder
&tradition and tradition andtradition miljø billeder

Temaer som modernitet, utilfredshed med hvad der er status-quo samt modstand var centrale i Pantons designs og liv. Panton var modstandsmand i en militærgruppe under besættelsen, og har senere brugt hans designs til at kommentere på samtiden.

Udover de udvalgte modeller vi har på vores webshop, findes flowerpot-serien også i få andre modeller. – tag kontakt til en af vores sælgere her hvis du er interesseret i at vide mere.

&TRADITION

&Tradition hylder den danske designhistorie ved at bygge bro mellem de mange tidsløse klassikere og det moderne hjem.

&Tradition genudgiver mange af de største danske designikoner, bl.a. Pantons modkulturelle Flowerpot-serie eller Arne Jacobsens Bellevue lamper. Møbler der kun har eksisteret i begrænset mængde tidligere, bl.a. Mayor-sofaen og Lille Petra-lænestolen, bliver genoplivet fra skitser og sat i produktion for første gang.

I dag arbejder &Tradition sammen med nogle af de førende designere fra hele verden bl.a Jaime Hayōn, SPACE Copenhagen, Sami Kallio og Anderssen & Voll.

Indkøbskurv