Collection By Schiang Living

-25%

Tom Rossau - TR7 Pendel H55

Materiale

Plastic White | Birch Natural

-25%

TR7-serien var den første lampe Tom Rossau designede. Den aflange timeglas form gør denne pendel optimal til at blive placeret i hjørnet af stuen, kontoret eller soveværelset.

Køb den smukke og kunstneriske TR7 hos Collection, og få en flot belysning ind i dit hjem. Fås i flere farver og størrelser længere nede på siden.

  • Plastic White
  • Birch Natural
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
179 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 3.570 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 179 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.570 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Bestillingsvare
4.760,00 kr. 3.570,00 kr.

TR7 Pendel

Tom Rossau TR7 Pendel Collection
Tom Rossau TR7 Pendel Collection

TR7 Pendlen var Tom Rossaus første lampe han udviklede i det tynde lameldesign, der senere kom til at definere brandet. Lamperne har et organisk formsprog, hvilket gør at lyset kommer til at se flot og naturligt ud. Hold musen over billederne for at opdage hvordan lyset spiller med lampes materiale og struktur.

TOM ROSSAU

Tom Rossau blev født i år 1970 i Odsherred – et sted der grundet dets helt særlige kurvede landskab og kystlinje, har tiltrukket et hav af kunstnere. 

Tom Rossau har også været dybt inspireret af hans hjemegn under formgivningen af hans unikke varer. Lampernes unikke kombination af det organiske og geometriske, samt sammenspillet mellem kunstig og naturlig lys, har gjort dem særligt anerkendte i ind- og udland.

Anerkendelsen kulminerede i at TR41-serien blev nomineret til Design Awards 2021 “Årets Lampe”

Indkøbskurv