Collection By Schiang Living

-25%

Tom Rossau - TR22 pendel

Materiale

PC/Nonwoven | Birch Natural

-25%

Formen på TR22-pendlen er inspireret af et helt bestemt område på den større TR7-pendel. Lampen fås i to forskellige materialer: birkefiner og PC-Nonwoven. PC-Nonwoven er et blandingsmateriale af papir og plastik, hvilket resulterer i et semi-transparent medie der giver en behagelig hvid tone når det bliver lyst op. Birkefiner giver et varmere lys med et mere organisk udtryk.

Køb den smukke og kunstneriske TR22 hos Collection

  • PC/Nonwoven
  • Birch Natural
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
201 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 4.020 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 201 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.020 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Bestillingsvare
5.360,00 kr. 4.020,00 kr.

TR22 Pendel

TOM ROSSAU TR22
TOM ROSSAU TR22

Tom Rossau havde som mission at lave en lampe der åbnede sig op i bunden, hvilket giver et mere nedadrettet lys. Det gør at lampen egner sig godt til spisebordet eller en arbejdsplads. Hold musen over billederne for at opdage hvordan lyset spiller med lampes materiale og struktur.

TOM ROSSAU

Tom Rossau blev født i år 1970 i Odsherred – et sted der grundet dets helt særlige kurvede landskab og kystlinje, har tiltrukket et hav af kunstnere. 

Tom Rossau har også været dybt inspireret af hans hjemegn under formgivningen af hans unikke varer. Lampernes unikke kombination af det organiske og geometriske, samt sammenspillet mellem kunstig og naturlig lys, har gjort dem særligt anerkendte i ind- og udland.

Anerkendelsen kulminerede i at TR41-serien blev nomineret til Design Awards 2021 “Årets Lampe”

Indkøbskurv