Collection By Schiang Living

-25%

Tom Rossau - TR19 pendel Ø40

Materiale

Birch Natural | Paper White

-25%

TR19 Pendlen egner sig godt til at have over spisebordet, da det er en fladere og mindre pendel end andre fra Tom Rossau. Pendlen fås i to forskellige materialer: birkefiner og papir, som begge giver deres helt egen temperatur og mængde af lys.

Køb den smukke og kunstneriske TR19 hos Collection, og få en flot belysning ind i dit hjem. Lampen findes i tre forskellige størrelser som kan ses længere nede på siden.

  • Birch Natural
  • Paper White
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
175 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 3.488 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 175 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.488 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Bestillingsvare
4.650,00 kr. 3.487,50 kr.

TR19 Pendel

TOM ROSSAU TR19 Pendel Collection
TOM ROSSAU TR19 Pendel Collection

TR19 Pendlen fra Tom Rossau er perfekt som spisebordslampe, da den findes i en række forskellige størrelser. Placer en mellem eller stor pendel over et rundt spisebord, eller to mindre pendler over et aflangt og nyd det behagelige lys. Klik på knappen for at se pendlerne i andre størrelser

TOM ROSSAU

Tom Rossau blev født i år 1970 i Odsherred – et sted der grundet dets helt særlige kurvede landskab og kystlinje, har tiltrukket et hav af kunstnere. 

Tom Rossau har også været dybt inspireret af hans hjemegn under formgivningen af hans unikke varer. Lampernes unikke kombination af det organiske og geometriske, samt sammenspillet mellem kunstig og naturlig lys, har gjort dem særligt anerkendte i ind- og udland.

Anerkendelsen kulminerede i at TR41-serien blev nomineret til Design Awards 2021 “Årets Lampe”

Indkøbskurv