Collection By Schiang Living

-25%

Stockholm Open end sofa

Mål 290 × 225 × 87 cm

-25%

Denne open end sofa er en del af Stockholm-serien. Serien består af sofaer til enhver indretning, hjem og familie – Både store og små. Uanset om du har behov for en sofa, hvor du kan samle hele familien, eller en til den mindre lejlighed, så findes den i Stockholm-serien. Du kan selv designe din egen sofa og vælge mellem forskellige armlænsdesigns, ben typer samt tekstiler.

De viste polstringer tilhører stofgruppe A, Emma, der består af 54% tekstur polyester og 46% polyester. Rengør nemt sofaen med skumrens – Find det her.

Læs mere om Stockholm-serien længere nede på siden.

Bemærk! Desværre har vi ikke billeder af sofaen i alle polstringer, hvorfor billede og tekst kan være modsigende.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Light grey
  • Beige
  • Mint
  • Teal
  • Grey
  • Warm grey
  • White
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  1.088 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 21.747 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.088 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 21.747 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Bestillingsvare
  28.995,00 kr. 21.746,25 kr.

  Stockholm Open End Sofa

  Stockholm Open End Sofa inviterer til familie hygge med hele den store familie. Sofaerne i Stockholm-serien er funktionelle og minimalistiske, hvor essensen i designet er at sofaerne skal være tilgængelig for alle, selvom der i produktionen er sat høje krav til brugen samt udførelsen af materialerne. Stellet og rammerne, der danner sofaen er produceret i massivt træ samt krydsfiner, hvor rygpuderne er i koldskum. Både sæde- og rygpuderne er vendbare med aftageligt betræk, så du nemt kan rengøre sofaen efter behov.

  Med en sofa fra Stockholm-serien får du en behagelig og slidstærk sofa, med medium fasthed, hvor siddekomforten er i top, samtidig med designet er stilfuldt.

  Udforsk hele Stockholm-serien her og find dén sofa der bedst dækker dine behov.

  Indkøbskurv