Collection By Schiang Living

-25%

Sport Kontinental seng - Mørkegrå

Mål 200 × 180 × 71 cm

-25%

Denne sport kontinentalseng er udviklet i materialer af høj kvalitet, som giver dig de bedste forudsætninger for en god nats søvn. Med 3 lag fjedre, hvoraf 2 lag er pocketfjedre, ydes der en utrolig komfort og god støtte som sikre en optimal liggekomfort. Topmadrassen er udviklet i Talalaylatex, som er den bedste latexkvalitet på markedet. Talalay yder en behagelig komfort omkring kroppen uden at blive for blød. Topmadressen er svøbt i såkaldte smartfibre, som vi kender fra sportsverdenen, og som giver en yderst behagelig transport af varmen og fugt.

Læs mere om Sport sengen længere nede på siden.

Bemærk! Desværre har vi ikke billeder af sengen i alle farver, hvorfor billede og tekst kan være modsigende.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Medium (vejer under 55 kg)
  • Fast (vejer under 80 kg)
  • Ekstra fast (vejer over 80 kg)
  • Medium (vejer under 55 kg)
  • Fast (vejer under 80 kg)
  • Ekstra fast (vejer over 80 kg)
  • Brushed alu
  • Champagne silver
  • coaned oak
  • coaned oak black
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  1.425 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 28.497 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.425 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 28.497 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Bestillingsvare
  37.995,00 kr. 28.496,25 kr.

  SPORT KONTINENTAL SENG

  Ved denne sports kontinental seng, har man valgt at tage det bedste fra sportsverdenen og trække det med ind i en verden af senge. Deraf navnet sport. Særligt de unikke egenskaber i sportsbeklædning såsom åndbarhed og transportering af varme giver god mening at anvende i et soveværelse, hvor et gennemsnitsmenneske afgiver op til ½ liter fugt om natten. 

  Fjedrekonstruktionen i sports kontinentalsengen har et patenteret “Activezone” system som betyder, at man kan ligge som man lyster på madrassen og altid have den optimale komfort. Dette står i kontrast til den mere almindelige konstruktion af zoner i sengen, hvor man skal placere sig på præcise områder på madrassen for at få den optimale liggekomfort. 

   

  Med sports kontinentalsengen vil du opleve en overflade, som tilpasser sig dine natbevægelser, der frigør spændinger fra trykpunkter, og som giver dine skuldre og hofter et behageligt sted at slappe af. 

  Topmadresserne er udvilket i den bedste latexkvalitet, Talalaylatex, som giver en fantastisk behagelig komfort for kroppen. Smartfibre omklamre topmadrassens kerne, som sørger for luftstrømning som skaber åndbarhed og dermed en behagelig transport af fugt og varme. Betrækket på topmadrassen er fremstillet i 100% bomuld. 

  Indkøbskurv