Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Soft Edge 95 Bar stool - sort

Mål N/A

-25%

Iskos-Berlins Soft Edge-serie har et organisk formet design der blander stærke kurver med ekstrem lethed for at skabe et minimalistisk design. Med sit plastsæde og ryg samt stålbase tilbyder Soft Edge 95 både overskuelig æstetik, stabilitet og funktionalitet. Barstolen fås i to forskellige højde og findes med polstret sæde.

  • Lav
  • Høj
Ryd

Leveringstid: 3-4 uger
1.799,00 kr. 1.349,25 kr.

HAY SOFT EDGE

Soft Edge serien består af en række simple og funktionelle møbler lavet i krydsfiner. Stolene er blevet designet med det formål at optimere komforten hos brugeren, hvilket resulterede i krydsfinerens kurvede kanter, hvilket giver stolen sit navn.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv