Collection By Schiang Living

-25%

&Tradition In Between SK5 Spisebord

Mål 200 × 90 × 74 cm

-25%

Dette SK5 bord er perfekt som spisebord, men kan også bruges som arbejdsbord.
SK5 er designet af Sami Kallio, der er født i Finland, men opvokset i Sverige. Han designer møbler og interiør, der samler klassiske former og moderne toner med et æstetisk, industrielt udtryk.

SK5 er en del af en møbelserie af borde og stole. Serien hedder In Between. Serien har et helt særligt design, som får traditionelt håndbærk, kompressionsstøbning og astetik til at gå på i en højere enhed.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Lakeret eg
  • Røget eg
  • Sort lakeret
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  462 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 9.222 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 462 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.222 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Bestillingsvare
  12.295,00 kr. 9.221,25 kr.

  &Tradition In Between Serie

  In Between, designet af Sami Kallio, er en serie af interessante borde og stole i forskellige størrelser. De fælles træk for serien er det geometriske og organiske design der mødes, lavet som reference til den skandinaviske designhistorie. Se hele serien ved at følge linket på knappen.

  &TRADITION

  &Tradition hylder den danske designhistorie ved at bygge bro mellem de mange tidsløse klassikere og det moderne hjem.

  &Tradition genudgiver mange af de største danske designikoner, bl.a. Pantons modkulturelle Flowerpot-serie eller Arne Jacobsens Bellevue lamper. Møbler der kun har eksisteret i begrænset mængde tidligere, bl.a. Mayor-sofaen og Lille Petra-lænestolen, bliver genoplivet fra skitser og sat i produktion for første gang.

  I dag arbejder &Tradition sammen med nogle af de førende designere fra hele verden bl.a Jaime Hayōn, SPACE Copenhagen, Sami Kallio og Anderssen & Voll.

  Indkøbskurv