Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Revolt chair

Mål 49,5 × 45,5 × 81 cm

-25%

Med Revolt stolen får du en dynamisk og fleksibel stol, hvis ergonomiske design bevæger sig med sin bruger og tilbyder aktiv støtte, mens du arbejder, spiser eller sidder i konferencer. Dens komfort, holdbarhed og tidløse æstetik gør den velegnet til brug i en bred vifte af private, virksomheder eller offentlige rum. Stolen kommer med sort stel. 

Sædehøjde: 46,5 cm

  • Azure blue
  • Black
  • Ocean
  • Petrol green
  • Plum red
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
105 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.100 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 105 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.100 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 3-4 uger
2.799,00 kr. 2.099,25 kr.

REVOLT CHAIR​

HAY REVOLT Chair
HAY REVOLT Chair
HAY REVOLT Chair

Revolt-stolen blev originalt designet af Friso Kramer og Wim Rietveld for møbelproducent Ahrend i 1950’erne. HAY har derefter valgt at genoplive stolen sammen med Ahrend. Stolen egner sig godt til brug i det offentlige samt det private rum. Klik på knappen for at se andre relanceringer af HAY

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv