Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Result Chair

Mål 48,5 × 45,5 × 81 cm

-25%

Result-stolen består af tynde stålben med egetræs sæde og ryglæn, der bevarer maksimal fleksibilitet, lethed og styrke. Stolen er velegnet til brug i mange offentlige og private sammenhænge. Den fås i en række forskellige træfinisher.

Sædehøjde: 46 cm

  • Sort lakeret
  • Dark brick
  • Røget eg
  • Lakeret eg
Ryd

Leveringstid: 1-2 uger
2.599,00 kr. 1.949,25 kr.

RESULT CHAIR

Result-stolen blev originalt designet af Friso Kramer og Wim Rietveld for møbelproducent Ahrend i 1950’erne. HAY har derefter valgt at genoplive stolen sammen med Ahrend. Stolen egner sig godt til brug i det offentlige samt det private rum. Klik på knappen for at se andre relanceringer af HAY

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv