Collection By Schiang Living

-24%

Panton Wire 18,8 cm, Single Trådreol

Mål 18,8 × 34,8 × 34,8 cm

-24%

Den enkelte og elegante Verner Pantons trådreol, Panton Wire Single fås i to forskellige dybder: 18,8 cm og 34,8 cm. Trådreolerne kan både bruges enkeltvis, eller samme med andre produkter vare fra Panton Wire serien på både gulv og væg. Trådreolen fås i krom eller i 4 lakeret farver: Snow, Black, Monarch og Pine.

  • Black
  • Krom
  • Monarch
  • Pine
  • Snow
Ryd

Leveringstid: 3-5 dage
1.078,75 kr. 809,06 kr.

MONTANA PANTON WIRE

Panton wire systemet i en stue

Panton Wire er et reolsystem, som består af individuelle moduler af metaltråde. Trådreolerne blev designet af Verner Panton i 1971, og er et af Montanas mest populære opbevaringssystemer.

Modulernes lette konstruktion giver reolerne et industrielt, men også elegant formsprog, som er helt unikt for dette system.

Modulerne findes i 5 forskellige farver der dækker et hvert behov for enten maximalisme eller minimalisme.

Derudover findes der et hav af topplader og indlægshylder som kan bruges til at skabe dit eget, helt unikke system. Alt i systemet findes i to dybder og to længder.

MONTANA

Peter J. Lassen grundlagde i 1982 møbelfabrikken Montana, og skabte derved det legendariske reolsystem af samme navn.

I dag er virksomheden stadig familieejet, og ledes af Peters søn, Joakim Lassen – oldebarn af møbelfabrikanten Fritz Hansen og femte generation i møbelfamilien.

Peter J. Lassen skabte Montana med den filosofi om, at vi alle har et behov og en trang til at skabe vores eget unikke rum. De mange valgmuligheder som indebærer alt fra størrelse til farve går igen i alle Montanas produktserier.

Indkøbskurv