Collection By Schiang Living

-20%

NICHBA Spejl large, hvid

Materiale

Pulverlakeret stål

Mål 8 × 60 × 145 cm

-20%

Mirror-serien fra NICHBA er en række let anvendelige spejle i forskellige størrelser og farver. Spejlenes minimalistiske design sikrer at de passer ind i de fleste hjem og i mange forskellige rum. Brug spejlet i entreen, på badeværelset eller i soveværelset.

Spejlene fås i to forskellige størrelser og farver.

  • Pulverlakeret stål
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
240 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 4.800 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 240 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.800 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Bestillingsvare
5.999,00 DKK 4.799,19 DKK

NICHBA Hangsys

NICHBAs Spejle fås i 2 forskellige størrelser og farver. Spejlene er med deres skandanaviske design let anvendelige til de fleste hjem og rum. Se hvordan spejlene er anvendt på billederne og klik på knappen for at se flere spejle.

NICHBA

Det danske NICHBA, skabt af smedelærlingen Nichlas B. Andersen, er let genkendelige med deres minimalistiske og kontrastfyldte design. 

Nichlas opdagede tidligt hans egenskab for at bukke jern til alverdens konstruktioner. Han startede virksomheden som en hobby, men opdagede hurtigt at der var stor efterspørgsel for godt, jysk håndværk i Danmark. NICHBAs fokus på funktionen over formen er det greb, der giver alle produkterne det sprog som de deler.

NICHBA er hurtigt voksende og sælger i dag i 12 lande, men deres mission forbliver den samme: at lave gode, ærlige produkter som de altid kan være stolte af. 

Indkøbskurv