Collection By Schiang Living

-20%

NICHBA Bench

Materiale

Black oak

Mål 40 × 141 × 55 cm

-20%

Denne elegante og lette bænk fra NICHBA er bygget af bundsolide materialer. En solid stålkonstruktion udgør stellet, mens at der bliver introduceret noget varme i møblet i form af den sortlakerede egetræsplade. Bænken har også en lille fordybning i den ene side som egner sig godt til forskellige nipsting, f.eks. nøgler hvis den er placeret i entreen.

  • Black oak
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
240 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 4.800 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 240 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.800 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Bestillingsvare
5.999,00 DKK 4.799,19 DKK

NICHBA

Det danske NICHBA, skabt af smedelærlingen Nichlas B. Andersen, er let genkendelige med deres minimalistiske og kontrastfyldte design. 

Nichlas opdagede tidligt hans egenskab for at bukke jern til alverdens konstruktioner. Han startede virksomheden som en hobby, men opdagede hurtigt at der var stor efterspørgsel for godt, jysk håndværk i Danmark. NICHBAs fokus på funktionen over formen er det greb, der giver alle produkterne det sprog som de deler.

NICHBA er hurtigt voksende og sælger i dag i 12 lande, men deres mission forbliver den samme: at lave gode, ærlige produkter som de altid kan være stolte af. 

Indkøbskurv