Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Neu Table Round Ø70

-25%

Neu-bordet er den seneste tilføjelse til HAYs Neu-kollektion. Denne model har en lille rund bordplade fastgjort til en rørformet midterstang og vinklet 4-stjernet sokkel. Bordet er fremstillet i udendørs pulverlakeret stål for at tilbyde større holdbarhed og modstandsdygtighed, den har en alsidig kvalitet, der gør bordet velegnet til både indendørs og udendørs brug.

  • Anthracite
  • Sky Grey
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
102 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.025 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 102 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.025 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 2-3 uger
2.699,00 kr. 2.024,25 kr.

HAY NEU TABLE

Neu bordet har bred anvendelse, både til caféer, restauranter såvel som i det private. Bordet fungerer både som et lille bord indendørs til små servinger eller et altanbord der kan flyttes ud i haven. Bordet fås i to moderne pulverlakeringer. 

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv