Collection By Schiang Living

-20%

Montana Selection MAKEUP

Mål 30 × 69.6 × 12.6 cm

-20%

Montana Selection MAKEUP er et væghængt makeup bord, som kommer med én skuffe og to udtagelige bakker i samme vandbaseret lak farve som modulet. MAKEUP er helt ideelt til dig, som ønsker at have orden i makeupsamling og accessories. Du kan vælge MAKEUP i en af Montanas 6 smukke quickship farver.

  • Anthracite
  • Monarch
  • Mushroom
  • New white
  • Nordic
  • Vanilla
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
187 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 3.736 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 187 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.736 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Leveringstid: 3-4 uger
4.670,00 DKK 3.735,99 DKK

MONTANA PERFUME, MAKEUP & AID

Montanas Perfume, Makeup og AID moduler er perfekt til hhv. soveværelset og badeværelset. Modulernes lette og stilrene udtryk gør at de nemt kan passe ind i et hvert hjem og kan mixes og matches med hinanden

MONTANA

Peter J. Lassen grundlagde i 1982 møbelfabrikken Montana, og skabte derved det legendariske reolsystem af samme navn.

I dag er virksomheden stadig familieejet, og ledes af Peters søn, Joakim Lassen – oldebarn af møbelfabrikanten Fritz Hansen og femte generation i møbelfamilien.

Peter J. Lassen skabte Montana med den filosofi om, at vi alle har et behov og en trang til at skabe vores eget unikke rum. De mange valgmuligheder som indebærer alt fra størrelse til farve går igen i alle Montanas produktserier.

Indkøbskurv