Collection By Schiang Living

-19%

Montana Selection KEEP m/ophæng

Mål 46.8 × 69.6 × 82.2 cm

-19%

Montana Selection KEEP er en elegant og simpel opbevaringsløsning til soveværelset, entréen eller stuen. Kommoden kommer med et modul bestående af fire skuffer, samt et mindre modul øverst, som nemt kan hænges for sig selv. Vælg kommoden i en af Montanas 6 flotte quickship farver. KEEP kan vælges med ophængsbeslag, ben, hjul eller sokkel i 3 cm og 7 cm.

  • Anthracite
  • Monarch
  • Mushroom
  • New white
  • Nordic
  • Vanilla
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
677 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 13.534 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 677 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 13.534 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Leveringstid: 3-4 uger
16.917,50 DKK 13.533,97 DKK

MONTANA SELECTION KEEP

Montana Selection Keep er det perfekte opbevaringsmodul til entreen, soveværelset eller stuen. Modulet kan kombineres med andre Montana produkter – enten i samme farve, eller en helt anden. Tryk på knappen for at se flere Montana produkter.

MONTANA

Peter J. Lassen grundlagde i 1982 møbelfabrikken Montana, og skabte derved det legendariske reolsystem af samme navn.

I dag er virksomheden stadig familieejet, og ledes af Peters søn, Joakim Lassen – oldebarn af møbelfabrikanten Fritz Hansen og femte generation i møbelfamilien.

Peter J. Lassen skabte Montana med den filosofi om, at vi alle har et behov og en trang til at skabe vores eget unikke rum. De mange valgmuligheder som indebærer alt fra størrelse til farve går igen i alle Montanas produktserier.

Indkøbskurv