Collection By Schiang Living

-25%

Montana Selection HIDE

Mål 20 × 69,6 × 46,8 cm

-25%

Montana Selection HIDE skoskab er perfekt til opbevaring af sko, vanter, huer og andre accessories i entréen. Skoskabet fås i dybde 20 cm og har plads til 2-3 par sko i vippeskuffen. Vælg skabet i en af Montanas 6 smukke quickship farver.

  • Anthracite
  • Monarch
  • Mushroom
  • New white
  • Nordic
  • Vanilla
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
114 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.269 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 114 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.269 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 3-4 uger
4.045,00 kr. 3.025,00 kr.

MONTANA SELECTION HIDE

Montana Selection Hide-skoskabet er det perfekt opbevaringsmodul til entreen. Fronten af modulet kan vippes ud, så du nemt får adgang til dine sko, vanter, huer eller andet. Modulet kan kombineres med andre Montana produkter – enten i samme farve, eller en helt anden. Tryk på knappen for at se flere Montana produkter til entreen.

MONTANA

Peter J. Lassen grundlagde i 1982 møbelfabrikken Montana, og skabte derved det legendariske reolsystem af samme navn.

I dag er virksomheden stadig familieejet, og ledes af Peters søn, Joakim Lassen – oldebarn af møbelfabrikanten Fritz Hansen og femte generation i møbelfamilien.

Peter J. Lassen skabte Montana med den filosofi om, at vi alle har et behov og en trang til at skabe vores eget unikke rum. De mange valgmuligheder som indebærer alt fra størrelse til farve går igen i alle Montanas produktserier.

Indkøbskurv