Collection By Schiang Living

-24%

Montana Selection Figure

Mål 1,6 × 46,8 × 138 cm

-24%

Montana Selection FIGURE er et stort ovalt spejl, som er helt ideel til soverværelset eller entréen. Spejlet er placeret på en 12 mm MDF plade, som kan vælges i en af Montanas 6 smukke quickship farver. Spejlet kan både hænges horisontalt og vertikalt.

  • Anthracite
  • Monarch
  • Mushroom
  • New white
  • Nordic
  • Vanilla
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
122 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.422 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 122 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.422 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 3-4 uger
3.228,75 kr. 2.421,56 kr.

MONTANA SELECTION FIGURE

Montana Selection FIGURE er et stort ovalt spejl, som er helt ideel til soverværelset eller entréen. Figure-spejlet fungerer både vertikalt og horisontalt. Spejlet kan sættes matches med andre Montana moduler, eller sættes sammen med flere spejle fra Montana. Tryk på knappen for at se flere spejle fra Montana

MONTANA

Peter J. Lassen grundlagde i 1982 møbelfabrikken Montana, og skabte derved det legendariske reolsystem af samme navn.

I dag er virksomheden stadig familieejet, og ledes af Peters søn, Joakim Lassen – oldebarn af møbelfabrikanten Fritz Hansen og femte generation i møbelfamilien.

Peter J. Lassen skabte Montana med den filosofi om, at vi alle har et behov og en trang til at skabe vores eget unikke rum. De mange valgmuligheder som indebærer alt fra størrelse til farve går igen i alle Montanas produktserier.

Indkøbskurv