Collection By Schiang Living

-25%

Montana Selection DASH m/hjul

Mål 30 × 35,4 × 24 cm

-25%

Montana Selection DASH er et lille sengebord, hvor du kan have de essentielle ting til natten. Vælg sengebordet i en af Montanas 6 flotte quickship farver. DASH kan vælges med ophængsbeslag, ben, hjul eller sokkel i 3 cm og 7 cm.

  • Anthracite
  • Monarch
  • Mushroom
  • New white
  • Nordic
  • Vanilla
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
126 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.509 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 126 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.509 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 3-4 uger
3.345,00 kr. 2.508,75 kr.

MONTANA DREAM & DASH

Montana Selection Dash og Dream er to forskellige størrelser af et rigtig funktionelt sengebord. Skuffen er perfekt til nipsting og mindre genstande der er rare at have ved hånden. Det åbne rum lige nede under er perfekt til en god bog eller nogle magasiner. Tryk på knappen for at se alle Montana natborde.

MONTANA

Peter J. Lassen grundlagde i 1982 møbelfabrikken Montana, og skabte derved det legendariske reolsystem af samme navn.

I dag er virksomheden stadig familieejet, og ledes af Peters søn, Joakim Lassen – oldebarn af møbelfabrikanten Fritz Hansen og femte generation i møbelfamilien.

Peter J. Lassen skabte Montana med den filosofi om, at vi alle har et behov og en trang til at skabe vores eget unikke rum. De mange valgmuligheder som indebærer alt fra størrelse til farve går igen i alle Montanas produktserier.

Indkøbskurv