Collection By Schiang Living

-24%

Montana Selection COVER m/ophæng

Mål 20 × 69,6 × 69,6 cm

-24%

Montana Selection COVER er med sine to skabslåger og to indvendige hylder perfekt til dig, som gerne vil gemme personlige ejendele væk. Skabet står flot alene, men kan også nemt kombineres med andre Montana skabe og reoler. Vælg reolen i en af Montanas 6 smukke quickship farver. Skabet kan vælges med ophængsbeslag, ben, hjul eller sokkel i 3 cm og 7. Skabet kommer i dybde 30 cm.

OBS: Angiv i kommentarfeltet ved betaling hvilke greb du ønsker: Aluminium, lakeret eller messing.

  • Anthracite
  • Monarch
  • Mushroom
  • New white
  • Nordic
  • Vanilla
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
223 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 4.447 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 223 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.447 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 3-4 uger
5.928,75 kr. 4.446,56 kr.

MONTANA SELECTION COVER

Det klassiske Montana modul, Montana Selection 1118 COVER, er et af de mest populære møbler Montana producerer. De fire store rum der kan blive gemt væk af låger, giver den ultimative frihed til at gemme bestemte genstande for at fremhæve andre. Modulet findes også uden låger under navnet Montana Selection 1112 SHOW

MONTANA

Peter J. Lassen grundlagde i 1982 møbelfabrikken Montana, og skabte derved det legendariske reolsystem af samme navn.

I dag er virksomheden stadig familieejet, og ledes af Peters søn, Joakim Lassen – oldebarn af møbelfabrikanten Fritz Hansen og femte generation i møbelfamilien.

Peter J. Lassen skabte Montana med den filosofi om, at vi alle har et behov og en trang til at skabe vores eget unikke rum. De mange valgmuligheder som indebærer alt fra størrelse til farve går igen i alle Montanas produktserier.

Indkøbskurv