Collection By Schiang Living

-24%

Montana Selection COMPILE m/ophæng

Mål 30 × 69,6 × 69,6 cm

-24%

Montana Selection COMPILE reolen er perfekt til opbevaring af bøger og andre bolig accessories. Med sine mange rum i forskellige størrelser kan du nemt vise din personlighed frem. Vælg reolen i en af Montanas 6 smukke quickship farver. Reolen kan vælges med ophængsbeslag, ben, hjul eller sokkel i 3 cm og 7 cm.

  • Anthracite
  • Monarch
  • Mushroom
  • New white
  • Nordic
  • Vanilla
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
200 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 3.991 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 200 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.991 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 3-4 uger
5.321,25 kr. 3.990,94 kr.

MONTANA SELECTION COMPILE

Mix og match farverne på denne skulpturelle bogreol. Hullerne i de forskellige størrelser egner sig perfekt til både bøger og andre genstande. Klik på knappen for at se andre varianter af bogreolen.

MONTANA

Peter J. Lassen grundlagde i 1982 møbelfabrikken Montana, og skabte derved det legendariske reolsystem af samme navn.

I dag er virksomheden stadig familieejet, og ledes af Peters søn, Joakim Lassen – oldebarn af møbelfabrikanten Fritz Hansen og femte generation i møbelfamilien.

Peter J. Lassen skabte Montana med den filosofi om, at vi alle har et behov og en trang til at skabe vores eget unikke rum. De mange valgmuligheder som indebærer alt fra størrelse til farve går igen i alle Montanas produktserier.

Indkøbskurv