Collection By Schiang Living

-19%

Montana Selection CARRY m/hjul

Mål 38 × 69.6 × 69.6 cm

-19%

Montana Selection CARRY er en enkel og moderne kommode, som er helt perfekt til opbevaring i stuen, soveværelset eller et hjemmekontor. Kommoden kan vælges i en af Montana 6 flotte quickship farver – CARRY kan fås med ophængsbeslag, ben, hjul eller sokkel i 3 cm og 7 cm.

  • Anthracite
  • Monarch
  • Mushroom
  • New white
  • Nordic
  • Vanilla
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
452 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 9.033 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 452 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.033 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Leveringstid: 3-4 uger
11.291,25 DKK 9.032,98 DKK

Varianten er i farven Azure. Tag kontakt til en af vores sælgere hvis du er interesseret i en farve der ikke er på Webshoppen.

MONTANA SELECTION CARRY

Varianten er i farven New White med røde greb.

MONTANA SELECTION CARRY​

MONTANA

Peter J. Lassen grundlagde i 1982 møbelfabrikken Montana, og skabte derved det legendariske reolsystem af samme navn.

I dag er virksomheden stadig familieejet, og ledes af Peters søn, Joakim Lassen – oldebarn af møbelfabrikanten Fritz Hansen og femte generation i møbelfamilien.

Peter J. Lassen skabte Montana med den filosofi om, at vi alle har et behov og en trang til at skabe vores eget unikke rum. De mange valgmuligheder som indebærer alt fra størrelse til farve går igen i alle Montanas produktserier.

Indkøbskurv