Collection By Schiang Living

-19%

Montana Selection AID

Mål 20 × 35.4 × 34.4 cm

-19%

Montana Selection AID er et medicinskab til at hænge på væggen, med plads til det essentielle. Med den indvendige hylde, til opbevaring af medicin eller andre toiletsager, er skabet helt perfekt til badeværelset. Vælg skabet i en af Montanas 6 quickship farver.

 

  • Anthracite
  • Monarch
  • Mushroom
  • New white
  • Nordic
  • Vanilla
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
129 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.578 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 129 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.578 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Leveringstid: 3-4 uger
3.222,50 DKK 2.577,99 DKK

MONTANA PERFUME, MAKEUP & AID

Montanas Perfume, Makeup og AID moduler er perfekt til hhv. soveværelset og badeværelset. Modulernes lette og stilrene udtryk gør at de nemt kan passe ind i et hvert hjem og kan mixes og matches med hinanden

MONTANA

Peter J. Lassen grundlagde i 1982 møbelfabrikken Montana, og skabte derved det legendariske reolsystem af samme navn.

I dag er virksomheden stadig familieejet, og ledes af Peters søn, Joakim Lassen – oldebarn af møbelfabrikanten Fritz Hansen og femte generation i møbelfamilien.

Peter J. Lassen skabte Montana med den filosofi om, at vi alle har et behov og en trang til at skabe vores eget unikke rum. De mange valgmuligheder som indebærer alt fra størrelse til farve går igen i alle Montanas produktserier.

Indkøbskurv