Collection By Schiang Living

-25%

Milano 3 pers. Sofa

Mål 330 × 93 cm

-25%

Denne 3 pers. sofa egner sig perfekt til som hovedfokus i et sofamiljø hvor der nemt kan suppleres med pouffer og loungestole.

Milano Modulsofaen er som navnet antyder, opbygget af forskellige moduler som kan opstilles efter eget ønske. Modulerne er lavet med tanke om, at de både skal have mulighed for at være fritstående såvel som at sidde sammen til en samlet sofa. Du kan derfor nemt rykke rundt på opstillingen, lige som du har lyst til.

Læs mere om Milano-serien længere nede på siden.

Bemærk! Desværre har vi ikke billeder af sofaen i alle polstringer, hvorfor billede og tekst kan være modsigende.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Amadeus Cremé 17
  • Amadeus Petrol 13
  • Amadeus Light grey 03
  • Amadeus Dark grey 02
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  1.163 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 23.247 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.163 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 23.247 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Bestillingsvare
  30.995,00 kr. 23.246,25 kr.

  Milano Modulsofa: 3 pers. Sofa

  3 pers. sofaen er perfekt til dig med meget plads. Milano-serien er ærlig og ukompliceret og kan nemt suppleres med flere møbler i din sofaopstilling. Sofaen holder med dens tre moduler, også muligheden for at tilføje en chaiselong eller skifte til et hjørnemodul åben. 

  Milano-serien er som sagt en serie opbygget af moduler. Modulerne i denne serie er yderst anvendelige og kan uden det store besvær flyttes, drejes eller stilles frit i rummet. Der er 9 forskellige moduler i serien som består af en kombination af endedele, hjørnedele, midterdele og chaiselong-moduler. Mange af modulerne findes også i en bred udgave og en smal udgave, som gør at man lige kan få lidt ekstra bredde på sofaen.

  Alle moduler står på en sokkel i sortlakeret eg for at det største fokus forbliver på sofaen. Sofaen forhandles online i stoffet Amadeus (Stofgruppe A, 100% polyester). Stoffet kan nemt rengøres med skumrens – find det her

  Med Milano får du en stilfuld sofa der inviterer til afslapning og hygge.

  Indkøbskurv