Collection By Schiang Living

-25%

Milano 3 pers. chaiselongsofa

Mål 330 × 93 cm

-25%

Denne chaiselongsofa egner sig perfekt til det centrale møbel i stuen. De store komfortable moduler, det behagelige stof og chaiselongen inviterer til afslapning i flere timer.

Milano Modulsofaen er som navnet antyder, opbygget af forskellige moduler som kan opstilles efter eget ønske. Modulerne er lavet med tanke om, at de både skal have mulighed for at være fritstående såvel som at sidde sammen til en samlet sofa. Du kan derfor nemt rykke rundt på opstillingen, lige som du har lyst til.

Læs mere om Milano-serien længere nede på siden.

Bemærk! Desværre har vi ikke billeder af sofaen i alle polstringer, hvorfor billede og tekst kan være modsigende.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Amadeus Cremé 17
  • Amadeus Petrol 13
  • Amadeus Light grey 03
  • Amadeus Dark grey 02
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  1.455 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 29.097 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.455 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 29.097 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Bestillingsvare
  38.795,00 kr. 29.096,25 kr.

  Milano Modulsofa: 3. pers chaiselongsofa

  Chaiselongsofaen er standarden for en sofa der aldrig går på kompromis med komfort. Sofaen inviterer til at hygge rundt om et sofabord da chaiselongen også kan bruges som ekstra siddeplads – og man kommer bare hinanden lidt tættere ved når man sidder på samme møbel.

  Milano-serien er som sagt en serie opbygget af moduler. Modulerne i denne serie er yderst anvendelige og kan uden det store besvær flyttes, drejes eller stilles frit i rummet. Der er 9 forskellige moduler i serien som består af en kombination af endedele, hjørnedele, midterdele og chaiselong-moduler. Mange af modulerne findes også i en bred udgave og en smal udgave, som gør at man lige kan få lidt ekstra bredde på sofaen.

  Alle moduler står på en sokkel i sortlakeret eg for at det største fokus forbliver på sofaen. Sofaen forhandles online i stoffet Amadeus (Stofgruppe A, 100% polyester). Stoffet kan nemt rengøres med skumrens – find det her

  Med Milano får du en stilfuld sofa der inviterer til afslapning og hygge.

  Indkøbskurv