Collection By Schiang Living

-25%

Melissa 3 pers. chaiselong

Mål 285 × 168 × 77 cm

-25%

Fed, selvsikker og behagelig – Melissa sofa-serien er fuld af personlighed, komfort og behagelige materialer. De tykke fikseret sædehynder og behagelige armlæn gør sofaen behagelig uanset hvordan man ligger i den.

Sofaen fås i en række forskellige stoftyper, farver og med eller uden knapper. Har du spørgsmål eller brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Læs mere om Melissa-serien længere nede på siden.

Bemærk! Desværre har vi ikke billeder af sofaen i alle polstringer, hvorfor billede og tekst kan være modsigende.

Kontakt Os For Flere Muligheder

  • Light grey
  • Light beige
  • Blue grey
  • Grey black
  • Anthracite
  Ryd
  Vis delbetaling
  ×
  Delbetaling
  675 kr. pr. måned
  10
  20
  Ved et samlet kreditbeløb på 13.497 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 675 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 13.497 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Bestillingsvare
  17.995,00 kr. 13.496,25 kr.

  Melissa 3 pers. chaiselongsofa

  Chaiselongsofaen i Melissa-serien er det ultimative tegn på kompromisløshed; Tykke polstrede armlæn, samt de overdimensionerede hynder i sædet og ryggen gør at sofaen hverken går på kompromis med komforten, eller går ubemærket hen i stuen.

  Sofaen findes i en række forskellige stoftyper og -farver, bl.a. det lækre velourstof, Classic Velvet (100% polyester) eller Arya, (100% polyester) et neutralt stof med kontrastfyldte fibre. Derudover kan du også give sofaen en ekstra detalje ved tilføjelsen af knapper i ryglænet. Tak kontakt til en af vores sælgere som kan rådgive dig til at finde præcis den sofa du har brug for.

  Alle moduler står på sorte metalfødder, som sikrer at fokus bliver på håndværket i sofaen. Metalben giver også mere modstand overfor ridser og skræmmer der kan forekomme når man støvsuger. Stoffet kan nemt rengøres med skumrens – find det her

  Med Melissa får du en fed, selvsikker og behagelig sofa.

  Indkøbskurv