Collection By Schiang Living

-20%

HAY

HAY J42 Chair

Mål 53.5 × 57.5 × 87 cm

-20%

HAY’s gengivelse af Børge Mogensens klassiske J42 stol afspejler tydeligt hans designfilosofi. Præcise proportioner med enkle vandrette og lodrette linjer bruges til at konstruere et buet spindelt ryglæn og kantede armlæn. Med et bredt krydsfinersæde og stel i massiv eg eller bøg har designet en tidløs kvalitet, der er bygget til at give varig komfort.

Sædehøjde: 44,5 cm

  • Sort bøg
  • Hvid bøg
  • Eg olie
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
116 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.320 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 116 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.320 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Leveringstid: 2-3 uger
2.899,00 DKK 2.319,19 DKK

Se HAY genoplive Børge Mogens FDB-klassiker J42

HAY J42​

Klik her for at se alle relancerede FDB-klassikere fra HAY

J-Serien

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv