Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Hee Lounge Chair

Mål 67 × 72 × 67 cm

-25%

Hee Lounge Chair er den mest tilbagelænede model i Hee-serien. Hee Lounge Chair er vejrbestandigt, hvilket gør det muligt at bruge stolen både i indendørs og udendørs omgivelser. Selvom det elementære design her manifesteres i mere afslappede proportioner, bevarer det stadig den samme lette, underspillede æstetik og funktionelle egenskaber som resten af serien.

Sædehøjde: 37 cm

  • Asphalt grey
  • Black
  • Fall Green
  • Rust
  • White
Ryd

2.149,00 kr. 1.611,75 kr.

HEE LOUNGE CHAIR

Hee Lounge Chair er det laveste møbel i Hee Chair-serien. Den elegante konstruktion udelukkende bestående af ståltråde gør stolen vejrbestandig, hvilket gør at de kan anvendes indenfor såvel som udenfor. Stolen fås i en række forskellige pulverlakeringer, som sikrer at stolene ikke ruster. Klik på knappen for at se mere.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv