Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Hee Bar Chair hynde

Mål 33 × 36 × 3 cm

-25%

Tilføj ekstra komfort og funktionalitet til Hee Chair-kollektionen. Den tynde, let polstrede pude har skridsikkert materiale på bunden for at holde den sikkert på plads. Puden er polstret med teflonbelagt stof for en vand- og pletafvisende finish. Puderne fås i to farver og kan bruges hele året rundt.

  • Anthracite
  • Sky Grey
Ryd

Leveringstid: 2-3 uger
299,00 kr. 224,25 kr.

HEE BAR CHAIR

Hee Bar Chair er det højeste møbel i Hee Chair-serien. Den elegante konstruktion udelukkende bestående af ståltråde gør stolen vejrbestandig, hvilket gør at de kan anvendes indenfor såvel som udenfor. Stolen fås 2 højder: High, med en sædehøjde på 75 cm og Low, med en sædehøjde på 65 cm. Klik på knappen for at se mere.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv