Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Tray Table, Medium

Mål 40 × 40 × 44 cm

-25%

Tray bordet er et multifunktionel metal bakkebord, som nemt kan tilpasses dine behov. Når bakke pladen er placeret, på bordstellet, kan den bruges som natbord eller sofabord. Når bakke pladen tages af, kan den bruges som en almindelig bakke til at bærer ting.

  • Black
  • Deep blue
  • White
Ryd

Leveringstid: 1-2 uger
1.549,00 kr. 1.161,75 kr.

HAY Tray Table

HAY Tray Table Miljø Collection
HAY Tray Table Miljø Collection Neon Tube LED
HAY Tray Table Miljø Collection

Det let anvendelige bakkebord fra HAY har anvendelse i et hvert rum i hjemmet. Bordet er multifunktionelt i højeste grad, da det kan udføre opgave som bakke, bakkebord og sofabord. Bordet findes i tre forskellige størrelser og flere forskellige farver. Kontakt butikken her, hvis du ikke kan finde den farve du ønsker.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv