Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Strap Mirror Ø50

-25%

Strap Mirror har holdt designet strippet til en ren, cirkulær form. Med sit funktionelle og minimalistiske design er Strap Mirror perfekt til at hænge i soveværelser og haller. Spejlet er ikke egnet til vådrum.

Størrelse: Ø50 cm

  • Army
  • Grey
Ryd

Leveringstid: 1-2 uger
1.599,00 kr. 1.199,25 kr.

HAY Strap Mirror

Dette spejl er nok et af HAYs mest ikoniske designs. I stedet for at gemme spejlets montering, har HAY fremhævet den til spejlets mest definerende egenskab. Spejlet findes i forskellige størrelser og farver, der nemt passer sammen i en større opsætning. Klik på knappen for at se mere

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv