Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Sowden Juicer

Mål 17 × 20,5 × 26,5 cm

-25%

Med de samme signaturfarver som resten af George Sowden køkkenkollektion, bringer Sowden Juiceren funktion og farve til ethvert køkken. Det elektriske design presser effektivt citrusfrugter og giver nemt frisk, frugtkødsfri juice. Juiceren er lavet i slidstærkt plastik og rustfrit stål som er nem at skille ad og rengøre efter brug.

  • Yellow
Ryd

Leveringstid: 5-7 dage
1.199,00 kr. 899,25 kr.

HAY George Sowden Køkken-serie

George Sowdens køkkenapparater kan tilføje liv og farve til et hvert køkken. Hele seriens retro- og Pop Art-lignende farver gør at de ubesværet passer sammen i køkkenet. Udover produkterne er stilfulde, er de også bygget med tanken om at de skal holde til at blive brugt. Klik på knappen for at se hele ferien.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv