Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Slit Table, XL

-25%

Slit bordet er et geometrisk sidebord. Den slanke ramme ser ud til at være foldet under bordpladen, hvilket skaber en enkel, men skulpturel form, der minder om traditionel japansk papirkunst. Kompakt og alsidig, den kan bruges alene eller arrangeret i klynger i forskellige private eller offentlige omgivelser.

Størrelse: Ø65 x H35,5 cm

  • Black
  • White
Ryd

Leveringstid: 2-3 uger
2.099,00 kr. 1.574,25 kr.

Det geometriske formsprog på dette bord tilføjer kant og elegance til en hver sofaopstilling. Bordets tredelte base, gør at udtrykket ændrer sig lidt alt efter hvilken vinkel du ser bordet fra. Slit Table-serien fra HAY fås i forskellige farver, samt størrelser der passer til forskellige behov. Klik på knappen for at se mere

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv