Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Rebar Coffee Table

Mål 80 × 84 × 33 cm

-25%

Rebar-kollektionen er designet af Sylvain Willenz og består af kaffe-, side- og bakkeborde. Rebar coffee bordet består af en stålramme med en sort marmor top som skaber en afbalanceret æstetik. 

  • Sort marmor
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
233 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 4.650 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 233 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.650 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 2-3 uger
6.199,00 kr. 4.649,25 kr.

HAY Rebar Coffe Table

Det store Rebar sofabord fra HAY går ikke på kompromis med materialerne. Stellet er lavet af armeringsjern, et byggemateriale der bliver brugt til at forstærke store cement- og betonbygninger. Stellet står i stærk kontrast til den smukke marmorplade, der giver bordet et elegant udtryk. Klik på knappen for at se flere sofaborde fra HAY.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv