Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Pinocchio Tæppe

-25%

Pinocchio tæppet er opkaldt efter dansk slik – farverige sukkerovertrukne lakridskugler. Pinocchio tæppet er håndlavet i Nepal ved hjælp af traditionelle håndværksmetoder. De farvestrålende filtkugler er individuelt rullet, trukket på en snor og syet til et cirkulært tæppe. Tæppet er ideelt til at lyse op i ethvert rum.

  • Ø90
  • Ø140
Ryd

Leveringstid: 2-3 uger
2.599,00 kr. 1.949,25 kr.

Tæpper fra HAY

Bliv inspireret af HAYs tæppeudvalg. Tæpperne spænder bredt i alt fra taktilitet til farve – man kan enten tilføje hver farve på regnbuen med deres Pinocchio tæppe, give en helt unik oplevelse på gulvet med Peas-serien eller mixe-og-matche med deres Bias-tæpper.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv