Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Peas Tæppe, 140x200 cm

Mål 140 × 200 cm

-25%

Peas tæppet væves i Indien. De farvede uld filtkugler har små nuancer, der giver kollektionen et unikt og alsidigt udtryk.

  • Dark Grey
  • Medium grey
  • Soft grey
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
143 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.850 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 143 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.850 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 2-3 uger
3.799,00 kr. 2.849,25 kr.

Tæpper fra HAY

Bliv inspireret af HAYs tæppeudvalg. Tæpperne spænder bredt i alt fra taktilitet til farve – man kan enten tilføje hver farve på regnbuen med deres Pinocchio tæppe, give en helt unik oplevelse på gulvet med Peas-serien eller mixe-og-matche med deres Bias-tæpper.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv