Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY PC bordlampe

Mål 25 × 25 × 33 cm

-25%

Pierre Charpins PC bordlampe er en raffineret bordlampe, fremstillet i anodiseret aluminium, der gør lampens overfalde mere modstandsdygtigt. Lyskilden er skjult af en aftagelig polycarbonat støbt diffuser, der skaber både en blød retningsbestemt downlight-effekt

  • Aluminium
  • Soft black
Ryd

Leveringstid: 5-7 dage
1.999,00 kr. 1.499,25 kr.

HAY PC-serien

Pierre Charpins PC lamper er en serie af stilrene og voluminøse lamper, der kan tilføje store mængder lys til deres omgivelser. Lamperne findes i en række forskellige farver og størrelser, så du kan finde den helt rette til dit formål. Se alle PC-lamperne fra HAY ved at klikke på knappen.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv