Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY PAO Glas bordlampe

Mål 35 × 35 × 30,5 cm

-25%

Pao-kollektionen er et spændende samarbejde med den etablerede japanske designer Naoto Fukasawa.Lampens bund og skærm er lavet i opalglas, der tilbyder en funktionalitet og en bevidst enkelhed i designet, der gør dem velegnede til en bred vifte af rum.

  • Hvid Opal Glas
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
147 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.925 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 147 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.925 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 5-7 dage
3.899,00 kr. 2.924,25 kr.

HAY PAO Bordlampe

PAO-serien, designet af Naoto Fukasawa for HAY, er en serie af svampe-lignende lamper og lampeskærme. Serien får fodfæste i den fælles tradition for svampeformede lamper i både Danmark og Japan. Se flere elegante og formrige lamper fra HAY ved at følge knappen.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv