Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Palissade Cone Table Ø90

-25%

Baseret på ønsket om at udvikle en serie af borde til at komplementere Palissades udendørs møbelkollektion, gik den franske designduo Ronan og Erwan Bouroullec sammen med HAY for at skabe Cone Table. Dens solide bund og ultratynde stålbordplade deler det samme grafiske formsprog som resten af serien, hvilket gør bordet i stand til at være stærkt uden at være omfangsrigt og elegant uden at være skrøbeligt. 

Størrelse: Ø90 x H74 cm

  • Anthracite
  • Olive
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
177 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 3.525 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 177 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.525 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

4.699,00 kr. 3.524,25 kr.

HAY Palissade Serie

Palissade serien er HAYs klart mest populære serie af havemøbler. Serien blev designet af den franske designduo Roman og Erwan Bouroullec. Seriens gennemgående symmetriske og geometriske design, samt designreferencen til klassiske franske havemøbler med Bouroullec-brødrenes brug af metallameller, gør at møbler kan passe ind enhver møbelopstilling.

Palissade serien er lavet af pulverlakeret stål, hvilket giver en super lækker overflade at røre ved og side på, imens det beskytter metallet fuldstændig mod korrosion. Hos Collection forhandler vi Palissade serien i 2 pulverlakeringer – klassisk sort og i en moderne olivengrøn.

Roman og Erwan har gået på hhv. École supérieure des Arts décoratifs og École nationale supérieure des Arts in Cergy indtil de startede deres eget designstudie i 1998 – og har arbejdet på det lige siden.

Seriens bløde konturer følger kroppens form perfekt, hvilket sikrer maksimal komfort. Hvis du ønsker ekstra komfort, kan der tilkøbes en hynde til de fleste modeller – tag kontakt til butikken her.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv