Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Palissade Armchair

Mål 51 × 56 × 80 cm

-25%

Palissade Armhair er designet af de franske brødre Ronan og Erwan Bouroullec. Palissade er en kollektion af udendørsmøbler i pulverlakeret stål. Kollektionen er er forenet af et fælles princip om symmetrisk geometri. Palissade er velegnet til en bred vifte af miljøer, lige fra caféer og restauranter til haver, terrasser og altaner.

Sædehøjde: 45 cm

  • Anthracite
  • Olive
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
102 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 2.025 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 102 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.025 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 2-3 uger
2.699,00 kr. 2.024,25 kr.

HAY Palissade Serie

Palissade serien er HAYs klart mest populære serie af havemøbler. Serien blev designet af den franske designduo Roman og Erwan Bouroullec. Seriens gennemgående symmetriske og geometriske design, samt designreferencen til klassiske franske havemøbler med Bouroullec-brødrenes brug af metallameller, gør at møbler kan passe ind enhver møbelopstilling.

Palissade serien er lavet af pulverlakeret stål, hvilket giver en super lækker overflade at røre ved og side på, imens det beskytter metallet fuldstændig mod korrosion. Hos Collection forhandler vi Palissade serien i 2 pulverlakeringer – klassisk sort og i en moderne olivengrøn.

Roman og Erwan har gået på hhv. École supérieure des Arts décoratifs og École nationale supérieure des Arts in Cergy indtil de startede deres eget designstudie i 1998 – og har arbejdet på det lige siden.

Seriens bløde konturer følger kroppens form perfekt, hvilket sikrer maksimal komfort. Hvis du ønsker ekstra komfort, kan der tilkøbes en hynde til de fleste modeller – tag kontakt til butikken her.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv