Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Neon Tube LED

-25%

Neon tube er med sin farverige glød i stand til at skabe en kunstnerisk atmosfære i ethvert rum. Hæng de farverige sticks op eller lade den stå op ad en væg. Fås i en bred vifte af klare farver, der kan bruges separat eller som en flerlysinstallation.

Størrelse: Ø2,5 x L150 cm

  • Ice blue
  • Pink
  • Red
  • Warm white
  • Yellow
Ryd

Leveringstid: 1-2 uger
499,00 kr. 374,25 kr.

HAY Neon Tube LED

HAYs Neonrør kan transformere atmosfæren i et hver rum til noget helt særligt. Rørene stærke og kunstige neonlys drager reference til fortidens retrofuturisme – hvordan man engang troede fremtiden vil se ud. Mix eller match Neon Tubes fra HAY – eller endda sammen med andre lamper for at skabe et virkelig interessant lys i dit rum.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv