Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Nelson Ball Wall Sconce Cabled S

-25%

Nelson Ball wall sconce cabled lampe er en del af Nelson Bubble lampe-serien, designet af George Nelson i 1952. Lampen består af at vægbeslag i valnød og en stålarm, hvorfra den runde lampeskærm hænger og spreder et varmt og diffust lys. Lampens arm kan justeres fra venstre mod højre, samt op og ned

Størrelse: Ø106,5 cm x H73,5 cm

  • Off White
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
214 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 4.275 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 214 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.275 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 5-7 dage
5.699,00 kr. 4.274,25 kr.

HAY George Nelson Bubble Pendel

George Nelson Bubble-serie brugte originalt et sæt svenske silkelamper som inspiration, da han designede hans ideelle versioner af lamperne. Lampe-seriens geometrisk og til dels plastiske design, gør de her lamper nemme at anvende i et hvert hjem. Se alle de forskellige Bubble-pendler ved at klikke på knappen.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv