Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendel M

-25%

Nelson Ball crisscross bubble pendel er en del af Nelson Bubble lampe-serien, designet af George Nelson i 1952. Det krydsende mønster af lampens struktur tilføjer en interessant dimensionalitet og blødt lys til ethvert interiør. 

Størrelse: Ø48,5 cm x H39,5 cm

  • Off White
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
210 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 4.200 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 210 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.200 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 5-7 dage
5.599,00 kr. 4.199,25 kr.

HAY George Nelson Bubble Pendel

George Nelson Bubble-serie brugte originalt et sæt svenske silkelamper som inspiration, da han designede hans ideelle versioner af lamperne. Lampe-seriens geometrisk og til dels plastiske design, gør de her lamper nemme at anvende i et hvert hjem. Se alle de forskellige Bubble-pendler ved at klikke på knappen.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv