Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Mega Dot sengetæppe, 235x245 cm

Mål 235 × 245 cm

-25%

Mega dot sengetæppet er fremstillet af ren bomuld af høj kvalitet for ekstra blødhed og holdbarhed. Sengetæppet har et tredimensionelt cirkulært mønster, der kombinerer moderne design idealer med et sanseligt grafisk udtryk.

  • Black & Cream
  • Dark Green
  • Ivory
  • Light Blue
  • Olive Green
Ryd

Leveringstid: 5-7 dage
1.399,00 kr. 1.049,25 kr.

HAY Mega Dot Sengetæppe

De behagelige og æstetiske Mega Dot sengetæpper fra HAY, kan tilføje farve eller mønster til et hvert rum. Sengetæpperne kommer i 4 forskellige størrelser samt en række forskellige farver i ensfarvede og to-farvede designs. Se flere puder og plaider ved at klikke på knappen.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv