Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Mags 2,5 pers. sofa - Hallingdal

Mål 246,5 × 95,5 × 67 cm

-25%

Mags sofafamilien er en elegant serie, der kombinere maksimal komfort med minimale detaljer og optimal fleksibilitet i et tidløst design. Det lave stel har en udpræget lounge-følelse, forstærket af de dybe sæder og solide armlæn.

Sædehøjde: 40 cm

  • Hallingdal 130
  • Højre
  • Venstre
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
915 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 18.300 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 915 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 18.300 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 7-8 uger
24.400,00 kr. 18.300,00 kr.

HAY Mags-serie

HAY Mags Sofa Miljø Collection
HAY Mags Sofa Miljø Collection

Mags sofaserien er en del af HAYS modulære sofaunivers. Alt fra sofaens ender, valg og placering af chaiselong, bredde på moduler eller om det skal være en hjørnesofa eller ej kan ændres til dit specifikke behov. Se vores udvalgte Mags-modeller online, eller kom i kontakt med en af vores sælgere for at skabe din egen sofa

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv