Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Loop Stand Wardrobe

Mål 130 × 60 × 150 cm

-25%

Loop Stand Wardrobe er en større version af Loop Stand Hall. Baseret på det samme elegante og grafiske tre-søjlede design tilbyder den en enkel og diskret garderobeløsning med øget kapacitet. Velegnet til ophængning af tøj i en række private eller offentlige miljøer.

  • Black
  • White
Ryd

Leveringstid: 2-3 uger
1.999,00 kr. 1.499,25 kr.

HAY Loop Stand

Loop Stand garderoberne fra HAY er en super elegant opbevaringsløsning til diverse jakker og overtøj. Serien fås i forskellige størrelser, beregnet til forskellige kapacitet og tilgængelig plads. Derudover fås de i lækre pulverlakeringer, som sikrer et slidstærkt møbel.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv