Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Loop Stand bord, 180 x 87,5 cm

Mål 180 × 87,5 × 74 cm

-25%

Loop Stand er Leif Jørgensens veldesignede og ultra funktionelle serie. Loop Stand Table deler det samme rene visuelle udtryk som garderobestativet, hvor de karakteristiske trebenede bukke er fastgjort til bordpladen med skruer.

  • Black
  • White
Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
225 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 4.500 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 225 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid: 2-3 uger
5.999,00 kr. 4.499,25 kr.

HAY Loop Stand bord

Loop Stand bordene fra HAY deler den samme specielle og karakteristiske æstetik som garderobestativet. Det trebenede design bliver her brugt som buk, der holder bordpladen. Bordene fås i en række forskellige størrelser og farver. Klik på se mere for at udforske Loop Stand-serien

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv