Collection By Schiang Living

-25%

HAY

HAY Korpus Shelf, Small

Mål 35 × 29 × 21,5 cm

-25%

Korpus Shelf er en serie af farverige væghængte hylder, som er lavet til HAY af den norske produktdesigner Andreas Bergsaker. Med udgangspunkt i ønsket om at skabe en holdbar multifunktions hylde af genanvendeligt materiale, er Korpus Hylde lavet af pladealuminium. Pladen øverst giver mulighed for at stille ting hvor de skjulte kroge i søjlen giver ophængsmuligheder.

  • Cream
  • Midnight blue
  • Sea
Ryd

Leveringstid: 6-8 uger
849,00 kr. 636,75 kr.

HAY Korpus hylde

Den norske produktdesigner Andreas Bergsaker havde som vision at lave en holdbar, multifunktionel reol af genbrugsmaterialer. Det resulterede i Korpus hylden-og-knagerækken, lavet i aluminium. Hylden er perfekt til entreen, køkkenet eller soveværelset. Klik på se mere for at se hylderne i forskellige størrelser og farver.

HAY

HAY blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Deres vision har fra begyndelsen været, at alle har retten til godt design. Den vision opnår de ved deres udbredte samarbejde med nogle af de bedste designere verden over, som hver især bringer noget unikt til HAY. 

HAY er inspireret af den moderne dagligdag, hvor grænserne mellem privat- og arbejdsliv er mere sløret end de har været før. Det giver deres belysning, møbler og accessoires en særlig æstetik og funktion,  der tit ender med at illustrere samtiden.

HAY drager inspiration fra deres 3 primære inspirationskilder, nemlig Kunst, Arkitektur og Mode i alt hvad de laver.

Ved at følge disse 3 tendenser nøje, så sørger de for at deres design altid afspejler den verden vi befinder os i. 

Indkøbskurv